Kam vyrazit v zimě s obytným vozem

9.2.2024
http://www.karavany-strakonice.cz/admin/./upload/clanky/IMG_0784.jpeg

Cestování obytným vozem není jen letní záležitostí. Zima nabízí celou řadu jedinečných možností pro dobrodružství, které si můžete užít přímo z pohodlí vašeho domova na kolech. Od zasněžených horských vrcholků po idylické zimní krajiny, zde jsou top destinace, kam vyrazit s obytným vozem v zimní sezóně.

Krkonoše: Zimní sporty a horská magie

Krkonoše jsou ideální destinací pro milovníky zimních sportů a přírody. S obytným vozem můžete objevovat různé lyžařské areály, vychutnávat si procházky v zasněžené krajině nebo se vydat na běžky po dobře udržovaných trasách. Mnoho kempů v této oblasti nabízí zimní stání s připojením na elektricitu a přístupem k teplé vodě, což zajišťuje pohodlný pobyt i v chladnějších měsících.

Český Krumlov: Romantika a historie

Pokud hledáte méně adrenalinovou, ale neméně kouzelnou zimní destinaci, Český Krumlov je tou pravou volbou. Toto historické město nabízí malebné uličky a zimní festivaly, které oceníte zejména v předvánočním období. Navštivte místní kempy a užijte si magickou atmosféru jihočeské perly i v zimních měsících.

Lipno: Rodinná zábava v srdci přírody

Lipenská přehrada a její okolí jsou v zimě skutečným rájem pro rodiny s dětmi. Kromě lyžování a bruslení na zamrzlé přehradě nabízí Lipno také množství turistických tras a atrakcí jako je Stezka korunami stromů. Kempy v oblasti jsou vybaveny na zimní provoz, což zaručuje komfortní zázemí pro vaše dobrodružství.

Šumava: Klid a odpočinek uprostřed přírody

Šumava je ideálním místem pro ty, kteří hledají klid a odpočinek daleko od městského ruchu. Prozkoumejte zasněžené lesy na běžkách nebo pěšky a načerpejte novou energii v této krásné, tiché krajině. Mnohé kempy v Šumavě nabízí celoroční ubytování, umožňující vám prožít pravou zimní pohádku.

Moravský kras: Dobrodružství pod zemí

Pro netradiční zimní zážitek vyrazte do Moravského krasu, kde teplota v jeskyních zůstává konstantní po celý rok. Prohlídky jeskyní, jako jsou Punkevní jeskyně nebo Macocha, vám nabídnou únik před zimním chladem a ukáží krásy, které se skrývají pod povrchem země.

 

Bez ohledu na to, kam v zimní sezóně s obytným vozem vyrazíte, je důležité připravit své vozidlo na chladnější poč así. Ujistěte se, že máte dostatečné vytápění, izolaci a zásoby proti zamrznutí. Také nezapomeňte na zimní pneumatiky, které mohou být nezbytné pro bezpečnou jízdu v zasněžených nebo zamrzlých podmínkách. To vše pro vás samozřejmě máme v naší půjčovně k dispozici. 

 

Cestování obytným vozem v zimě přináší jedinečnou příležitost prožít kouzlo ročního období z pohodlí vašeho mobilního domova. Se správnou přípravou a pozitivním přístupem se můžete těšit na nezapomenutelné zážitky, objevování zimních krás a vytváření vzpomínek, které si budete pamatovat po zbytek života. My vám k tomu dodáme v naší půjčovně obytných vozů komfortní obytňák připravený okamžitě pro vaši jízdu. 

Ať už se rozhodnete pro aktivní dovolenou plnou zimních sportů nebo preferujete klidné chvíle v přírodě, obytný vůz vám poskytne flexibilitu a svobodu vybrat si přesně takový typ zimní dovolené, který vám nejvíce vyhovuje. Půjčovna obytných vozů ve Strakonicích je tady, aby vám pomohla najít ideální vozidlo pro vaše zimní dobrodružství. Navštivte nás a nechte se inspirovat pro vaši příští cestu!

Neváhejte a podívejte se, jaké termíny jsou ještě volné. Zadejte vámi požadovaný datum vaší cesty níže a ihned uvidíte, jaké vozy jsou pro vás k dispozici. Obratem je můžete za jasně danou cenu rezervovat. A je to.

Půjčte si naše obytné auto ještě dnes za výhodných podmínek.
rezervovat