5 nejdůležitějších aplikací do mobilu pro cestování obytným vozem

2.2.2024
http://www.karavany-strakonice.cz/admin/./upload/clanky/IMG_0761.jpeg

Cestování obytným vozem se může zdát jako výzva, ale s pravými nástroji a informacemi se rychle stane nezapomenutelným dobrodružstvím. Abychom vám pomohli na cestě, připravili jsme seznam aplikací, které usnadní plánování, navigaci a užívání si každého dne vaší cesty. A nezapomeňte, naše půjčovna obytných vozů Karavany Strakonice je tady proto, abyste mohli vyrazit na cestu ve vozidle, které splní všechny vaše požadavky.

1. Park4Night – Najděte své dokonalé místo pro nocleh

Aplikace Park4Night je skutečným klenotem pro každého cestovatele s obytným vozem. Nabízí podrobné informace o tisících míst pro přespání v Evropě a po celém světě. Uživatelé zde najdou nejen kempy, ale i bezplatná parkovací místa vhodná pro nocování. Díky recenzím od komunity můžete snadno najít bezpečná a přívětivá místa.

2. Google Maps, Waze nebo Mapy.cz – Vaši spolehliví průvodci na cestě

Bez kvalitní navigace se na cestách s obytným vozem neobejdete. Google Maps nabízí spolehlivou navigaci, informace o dopravní situaci a možnost zjistit důležité body zájmu, jako jsou obchody, restaurace nebo památky. Waze, oblíbená mezi řidiči, poskytuje aktuální informace o dopravě v reálném čase, upozorňuje na dopravní kontroly a umožňuje uživatelům sdílet informace o cestě. Mapy.cz jsou zase vynikající parťák pro cyklostezky a detailní informace o České republice. 

3. Campercontact – Vše, co potřebujete vědět o kempech

Hledání kempu, který vyhovuje vašim potřebám, může být náročné. Aplikace Campercontact usnadňuje tento úkol díky rozsáhlé databázi kempů po celé Evropě, včetně informací o vybavení, cenách a dostupnosti. Uživatelské recenze a fotografie vám pomohou rozhodnout se pro ten pravý kemp pro vaši další zastávku.

4. Fuelio – Sledujte spotřebu a náklady na palivo

Fuelio je praktická aplikace, která pomáhá sledovat vaši spotřebu paliva a výdaje na cestách. Umožňuje snadno zaznamenávat náklady na tankování a udržovat přehled o vaší spotřebě. Díky tomu můžete lépe plánovat svůj rozpočet na cestách a hledat cesty, jak ušetřit.

5. TripAdvisor – Inspirace pro vaše cestovní zážitky

Na cestách chcete zažít něco nezapomenutelného. TripAdvisor je skvělým zdrojem inspirace, kde najdete informace o místních atrakcích, restauracích a aktivitách. Díky milionům recenzí od cestovatelů z celého světa můžete snadno najít ty nejlepší zážitky ve vaší blízkosti.

S těmito aplikacemi se cestování obytným vozem stává jednodušší a příjemnější. Umožní vám to nejen efektivně plánovat a navigovat na vašich cestách, ale také objevovat nové a vzrušující zážitky, které byste jinak možná přehlédli. A s našimi obytnými vozy, které vám poskytnou pohodlí a spolehlivost, máte skvělý základ pro nezapomenutelné dobrodružství.

Tak na co ještě čekáte, níže zadejte termín, který by vám vyhovoval a my se postaráme o zbytek. Je to opravdu jednoduché. Vyberte si termín, zobrazí se vám dostupné vozy a na 2 kliky máte vůz objednaný. Žádné skryté poplatky, vše přehledně na jednom místě.

Půjčte si naše obytné auto ještě dnes za výhodných podmínek.
rezervovat